Arkiv | Huvudartiklar


Tandblekning är det bästa valet för människor som känner att ett vitare leende skulle höja deras självförtroende. Många är dock fortfarande inte helt övertygade över resultatet av denna metod. Man tror att riskerna och biverkningarna med tandblekning är större än fördelarna vilket inte är korrekt.

Låt oss ta en titt på de vanligaste biverkningarna och riskerna man tar med att genomgå en tandblekning för att se hur man förhindrar eller minimerar dessa:

Har du extremt känsligt eller irriterat tandkött bör du behandla detta hos din tandläkare först innan du bleker dina tänder. Även om ditt tandkött är friskt så kan det uppstå en viss irritation av blekningsmedlet. Detta försvinner i normala fall dock efter några dagar.

Har du redan innan tandblekningen känsliga tänder så kan detta förvärras i och med en tandblekning. Ilningar i tänderna kan avhjälpas med en tandkräm för dylika problem, en mjuk tandborste samt genom att man sköljer munnen med fluor efter tandborstning. Alla som bleker tänderna kan med fördel använda detta tips för att minimera irritation och smärta i samband med behandlingen.

Håller dessa biverkningar i sig en längre tid eller om ditt tandkött blir svullet, börjar blöda eller blir mycket irriterat så bör du omedelbart kontakta din tandläkare.

  tandblekning, HuvudartiklarKommentarer (0)

  white3

  Blekning av tänder är en lönsam marknad. All reklam för tandblekning kan förvirra mer än vad den informerar. Alla produkter för blekning av tänder säger sig vara den bästa produkten för tandblekning hemma. Fungerar verkligen alla dessa produkter för blekning av tänder? Svaret på denna fråga är ja och nej.

  För att tandblekning skall fungera för dig krävs mer än att de verksamma ämnena i tandblekningsgelen gör vad de skall. Det krävs dessutom att du gör vad du skall. En bra produkt för tandblekning hemma måste vara användarvänlig för att du skall orka bleka tänderna regelbundet.

  De två produkter för tandblekning som vi rekommenderar uppfyller dessa krav och är dessutom relativt billiga. När du skall göra din första tandblekning själv rekommenderar vi Ease White som är den billigaste av de två tandblekningsprodukterna. Ease Whites tandblekning är välbeprövad och säker med över 100.000 nöjda kunder!

  När du sedan ser med egna ögon vilket bra resultat du får genom att bleka tänder själv hemma och vill ha en tandblekningsprodukt som är något mer användarvänlig så rekommenderar vi DentaWorks Tandblekning. Även DentaWorks Tandblekning är en välbeprövad och säker tandblekningsprodukt som ger mycket bra resultat och dessutom säljer den tandblekningspenna som gav så bra resultat i en av våra tester! Dentaworks tandblekningspenna är något dyrare men också väldigt mycket enklare att använda.

  För tandblekning hemma rekommenderar vi DentaWorks Tandblekningspenna som uppfyller alla krav du som konsument har rätt att ställa på en högkvalitativ produkt för tandblekning!

  tandblekning, HuvudartiklarKommentarer (0)