Kategori | tandblekningDet är inte alltid så att det som är dyrt är det som är bäst trots att många tycker så. Då det gäller blekning av tänder är det en vanlig missuppfattning att man måste gå till en tandläkare eller annan klinik som utför tandblekningar för att få vita tänder. Att göra en billig tandblekning hemma tror många är förenat med risker och sämre resultat.

Detta är dock en myt. Det är lika säkert att göra en billig tandblekning hemma och ger ett lika bra resultat som att betala flera tusen kronor och göra det hos en tandläkare eller tandblekningsklinik. Det enda som skiljer är att resultatet kanske inte syns direkt utan först efter några dagars användande. En billig tandblekning hemma är lika bra som något annat.

Tandläkare och andra som bleker tänder använder samma produkter som de som du får om du beställer en av de tandblekningar som finns online, exempelvis DentaWorks tandblekning eller Ease White tandblekningsprodukter. Det enda som vanligtvis skiljer dem åt är att vid en billig tandblekning hemma så får du inte någon behandling med artificiellt ljus som de flesta tandläkare och tandblekningskliniker erbjuder vid ditt besök hos dem. Det är på grund av denna ljusbehandling som resultatet syns fortare, men det är inget som påverkar resultatet i det långa loppet. Med tanke på de tusenlappar man sparar på att bleka tänderna hemma så kan det vara värt de tre-sex dagarna som man eventuellt måste vänta. Jag skriver eventuellt eftersom varje resultat är individuellt. De flesta ser märkbara resultat redan efter den första behandlingen medan andra måste vänta upp till en vecka på att se resultat.

Man får alltså en extra skjuts på tandblekningen hos tandläkare och tandblekningskliniker genom att blekningsgelen belyses med exemplvis laserljus, vilket du inte kan få vid en tandblekning hemma. Efter den behandlingen är dock förfarandet samma i många fall: du får en tandskena som du skall fylla med blekningsgel och som du sedan skall använda hemma i några dagar. Enda skillnaden i detta fall är att den skena du får hos tandläkaren eller tandblekningskliniken är gjord av dem och vid en tandblekning hemma så får du själv tillverka din tandskena. Ja, inte från grunden då, men du får anpassa den efter dina tänder själv genom att värma den och forma den efter dina tänder. Detta kan kännas lite knepigt och jag har läst om folk som provat att forma en tandskena men misslyckats och därför avbrutit behandlingen, vilket är helt onödigt! Läser du bara instruktionerna och följer dem så kommer du att klara av det galant och misslyckas du så kan man värma upp tandskenan ett antal gånger och upprepa proceduren tills man är nöjd. Det finns även möjlighet att beställ nya tandskenor om du inte lyckas alls.

De företag vi rekommenderar har tusentals nöjda kunder och bra kundservice, vilket är ett enkelt sätt att se om ett företag är att lita på. Finns det kontaktmöjligheter med en kundservice så är det oftast ett seriöst företag.

En tandblekningsprodukt för billig tandblekning hemma är DentaWorks. Med DentaWorks tandblekning får du på ett enkelt, säkert och effektivt sätt vitare tänder utan att betala tusentals kronor hos tandläkare eller tandblekningsklinik.

Vi rekommenderar också Ease White som är lika säker och välbeprövad som blekning av tänder hos tandläkare och med över 100.000 nöjda kunder!

Be Sociable, Share!

Skicka en kommentar