Kategori | tandblekningTandblekning hemma är vanligare än någonsin! Trots att ett leende är något som skall ge energi, lyckokänslor och avslappning så är det tvärtom för många människor som har komplex för sina missfärgade tänder. Ibland kan det till och med vara svårt att ta det första steget som behövs för att förbättra situationen och därför är det bra att man i dagens läge kan utföra sin egen tandblekning hemma.

Tandblekning är numera en av de mest populära åtgärderna inom estetisk behandling och utbudet har ökat markant de senaste åren och gjort det lättare för alla och envar att göra en egen tandblekning hemma. Detta inte minst eftersom priset skiljer sig avsevärt mellan att gå till en tandläkare eller annan klinik som utför tandblekning och att göra en tandblekning hemma. En tandblekning hos tandläkare/tandblekingsklinik kan kosta från 1500 kronor och uppåt medan du kan få likavärdig tandblekning hemma genom att beställa via nätet för 300-400 kronor. En tandblekning hemma kan du dessutom göra när du vill och har tid under dagen och du är inte beroende av att boka tid hos någon och dessutom ta dig dit.

Att utföra en tandblekning hemma går i stort sätt till på samma sätt som hos en tandläkare. Du applicerar tandblekninggelen i den medföljande tandskenan och placerar den i munnen runt dina tänder. Sipprar det ut tandblekningsgel så att det kommer på ditt tandkött tar du enkelt bort detta med en servett eller med ditt finger. Detta eftersom tandblekningsgelen kan ge irritationsbesvär om det kommer i kontakt med tandköttet. Du följer sedan den rekommenderade verkningstiden och avlägsnar sedan skenan och borstar bort resterna av tandblekningsgelen från dina tänder.

Använder du en tandblekningspenna applicerar du enkelt tandblekningsgelen på dina tänder efter att du borstat tänderna och låter den sitta kvar och nötas bort alternativt borstas bort nästa gång du borstar tänderna. DentaWorks Tandblekningspenna passar dig som bara vill bleka enstaka tänder eller dig som ofta är på språng och vill ha en lättanvänd produkt för tandblekning med dig.

Den tandblekningsgel som används hos tandläkare/tandblekningkliniker är oftast den samma som finns i de paket du kan köpa för en tandblekning hemma och en av de största tillverkarna av tandblekningsprodukter på den svenska marknaden är Ease White som uppfyller samtliga krav du som konsument har rätt att ställa på en riktigt bra produkt för blekning av tänder. Ease Whites tandblekning är välbeprövad och säker med över 100.000 nöjda kunder!

Be Sociable, Share!

Skicka en kommentar