Kategori | tandblekningDu kan bleka tänder hemma själv. Har du någon gång undrat varför tänder blir mörka och missfärgade? Det finns flera anledningar till att tidigare vita tänder blir missfärgade med åren:
1. Arvsanlag
2. Konsumtion av mat och dryck såsom kaffe, té, Coca Cola m.m.
3. Överanvändning av fluor och tandhygienartiklar
4. Användning av vissa typer av mediciner
5. Gamla tandlagningar
6. Tänderna blir äldre

Tandkräm med polerande effekt, så kallade whitening-tandkrämer, kan minimera missfärgningarna på tandytan. Dock uppnår du aldrig samma effekt med whitening-tandkrämer som du gör med de produkter som vi rekommenderar för tandblekning. Tänk på att ALDRIG använda eltandborste tillsammans med whitening-tandkrämer eftersom partiklarna i tandkrämen kan skada din emalj när du borstar med eltandborste. Skadar du din emalj så kommer du att få än mer problem med missfärgade tänder i framtiden eftersom risporna i emaljen utgör grogrund för missfärgningar.

Whitening-tandkrämer bleker alltså inte dina tänder de bara slipar och polerar. Detta är troligen anledningen till att så många blir besvikna på resultatet som använding av dessa tandkrämer ger. Det är också huvudanledningen till varför tandblekning hemma blivit så populärt. Du kan numera enkelt, säkert och relativt billigt bleka tänder själv hemma. Så länge du följer bruksanvisningen och har tålamod så kommer du att märka ett positivt resultat bara efter några få dagar!

För att bleka tänder måste du således använda dig av en speciell produkt för tandblekning. Vi rekommenderar främst två produktsortiment för tandblekning. När du skall bleka tänder för första gången rekommenderar vi Ease Whites tandblekningssortiment som är den billigaste av de två tandblekningssortimenten.

När du väl själv ser vilket bra resultat du får genom att bleka tänder hemma och vill prova ett tandblekningssortiment som är något mer användarvänligt så rekommenderar vi DentaWorks Tandblekning. Dentaworks säljer den utomordentliga tandblekningspenna som gav väldigt bra resultat i en av våra tester. Läs mer om tandblekningspennan på deras hemsida!

Be Sociable, Share!

Skicka en kommentar