Kategori | tandblekningAtt bleka tänder hemma är ett mycket bra alternativ om du har gott om tid och tycker att det är för dyrt att bleka tänderna hos tandläkaren. I det följande så skall jag redovisa metoder för att bleka tänder själv hemma. Många läsare undrar vilka tandblekningsprodukter som är effektiva när man skall bleka tänder hemma. Detta eftersom det finns en hel del produkter för tandblekning på marknaden.

Om du själv vill bleka tänder är en av de produkter som vi rekommenderar Ease White som uppfyller samtliga krav du som konsument har rätt att ställa på en riktigt bra produkt för att bleka tänder. Ease Whites tandblekning är välbeprövad och säker med över 100.000 nöjda kunder!

Den andra produkten som vi rekommenderar är DentaWorks Tandblekning som även den uppfyller alla krav du som konsument har rätt att ställa på en högkvalitativ produkt för tandblekning. DentaWorks Tandblekning är en välbeprövad och säker tandblekningsprodukt som ger bra resultat! Dentaworks Tandblekning säljer också den tandblekningspenna som gav så bra resultat i en av våra tester!

Vilken av dessa produkter för att bleka tänder som passar just dig bäst, är upp till dig att avgöra. Ease White är billigare men Dentaworks Tandblekning är lättare att applicera. Om du inte har provat tandblekning tidigare så föreslår jag att du först köper den billigare tandblekningsprodukten Ease White och provar den först. När du sedan ser resultatet av tandblekningen och är nöjd men kanske tyckte att tandblekningsgelen var svår att applicera så kan du prova DentaWorks Tandblekningspenna.

Be Sociable, Share!

Skicka en kommentar