Kategori | tandblekningOm du har rena och friska tänder samt ett friskt tandkött kan du själv göra en blekning av dina tänder hemma. Om du är gravid eller ammar så bör du dock vänta med att bleka dina tänder tills du har slutat amma. Tandsmycken påverkas inte av att du bleker dina tänder. Inte heller artificiella tänder av poslin eller plast påverkas negativt av tandblekning.

Det har blivit väldigt vanligt med blekning av tänder hemma så därför finns det flera olika tandblekningsprodukter att köpa för hemmabruk. Det är viktigt att du läser igenom bruksanvisningen ordentligt innan du gör en tandblekning hemma. Det finns flera fördelar med att själv utföra sin tandblekning istället för att få den utförd av en tandläkare.

Till att börja med är en tandblekning hemma är betydligt billigare än en tandblekning hos tandläkare. Det är också lättare för dig att underhålla tandblekningen genom att du själv applicerar tandblekningsgel vid ett par tillfällen med två till tre månaders mellanrum, vilket i allmänhet skall vara tillräckligt för att underhålla resultatet av tandblekningen.

Så vi har konstaterat att en blekning av dina tänder hemma är mycket billigare än en tandblekning hos tandläkaren. En naturlig fråga är då om resultatet av en tandblekning hemma blir lika bra som en begandling hos en tandläkare? Under förutsättning att du följer de instruktioner som medföljer tandblekningsprodukten så kan du få ett precis lika bra resultat av en tandblekning hemma som du får om du bleker dina tänder hos tandläkaren.

Vi rekommenderar främst två produkter för tandblekning hemma som vi anser uppfyller högst ställda krav på säkerhet och effektivitet. Ska du göra din första tandblekning själv hemma rekommenderar vi Ease White som är den billigaste av de två tandblekningsprodukterna. Ease Whites tandblekning är välbeprövad och säker med över 100.000 nöjda kunder!

Efter att du själv sett med egna ögon vilket bra resultat du får genom att bleka tänder själv hemma men vill ha en tandblekningsprodukt som är något mer användarvänlig så rekommenderar vi DentaWorks Tandblekning. DentaWorks Tandblekning är också den välbeprövad och säker samt ger mycket bra resultat. Dentaworks säljer den tandblekningspenna som gav så bra resultat i en av våra tester! Tandblekningspennan är lite dyrare men också betydligt enklare att använda då du kan applicera tandblekningsgelen utan en massa kladdande.

Be Sociable, Share!

Skicka en kommentar