Kategori | tandblekningEftersom det har blivit allt vanligare med blekning av tänder hemma så finns det numera flera olika tandblekningsprodukter att köpa för hemmabruk. Innan du påbörjar en tandblekning är det viktigt att du läser igenom bruksanvisningen noga och ser till att du förstår allt som står där. En annan viktig förberedelse är att forma blekningsskenorna så att de passar din mun. Skenorna är oftast gjorda av plast och skall först värmas upp i varmt vatten innan du formar dem. Misslyckas du med utformningen av blekningsskenan så går de flesta skenor att forma om genom att helt enkelt lägga skenan i varmt vatten och därefter forma om skenan. Hjälp till med fingrar och tunga för att få blekningsskenan att ligga perfekt. När du väl har fått tandblekningsskenan att passa så behöver du inte göra om denna procedur fler gånger.

När du är färdig med alla förberedelser kan du börja din tandblekning. Tandblekningsgelen kan du endera lägga i skenan eller direkt på tänderna, prova dig fram till vad som passar just dig. Följ sedan instruktionerna vad gäller verkningstid för den tandblekningsprodukt som du använder och ha tålamod. Det krävs vanligtvis en veckas användande av tandblekningsskenan innan du märker att du får vitare tänder.

För blekning av tänder hemma rekommenderar vi Sveriges mest sålda produkt inom segmentet tandblekning Ease White som uppfyller alla krav du som konsument har rätt att ställa på en högkvalitativ produkt för blekning av tänder. Ease Whites tandblekning är välbeprövad och säker med över 100.000 nöjda kunder.

Be Sociable, Share!

Skicka en kommentar