Kategori | tandblekningResultatet av en tandblekning hemma varar olika länge beroende på individuella faktorer. Om du exempelvis röker, snusar, dricker vin och läsk eller äter mat och godis med mycket färgämnen i så påverkar detta färgen på dina tänder och om du undviker dessa så bibehålls effekten av din tandblekning längre. Din naturliga kvalitet på tänderna spelar naturligtvis in också.

De flesta företag som säljer tandblekningsprodukter för hemmabruk säljer också så kallade refill-paket. Har du exempelvis köpt ett tandblekningspaket med skenor och tandblekningsgel behöver du inte köpa en ny tandblekning om du vill fräscha upp tänderna utan kan beställa endast blekgelen.

Vill du så kan du fräscha upp dina tänder var tredje månad. Du kommer inte att behöva upprepa hela blekningproceduren utan endast påföra 2-3 appliceringar av blekningsmedlet. Något som är perfekt för detta ändamål är en tandblekningspenna. Den är liten och behändig att förvara och att ha med sig och otroligt enkel att använda. Den ger samma fantastiska resultat som alla andra blekningsprodukter men är betydligt behagligare och kladdar inte.

För tandblekning hemma rekommenderar jag verkligen DentaWorks Tandblekning som uppfyller alla krav du som konsument har rätt att ställa på en högkvalitativ produkt för tandblekning. Dentaworks säljer också den tandblekningspenna som jag rekommenderade ovan.  DentaWorks Tandblekning är en välbeprövad och säker tandblekningsprodukt som ger bra resultat!

Be Sociable, Share!

Skicka en kommentar