Kategori | tandblekningFörsök till att börja med att inte ha orimliga förväntningar på snabba resultat vid blekning av tänder. Om du bleker dina tänder hos tandläkaren får tandblekningen omedelbart synliga resultat. Så är det inte när du bleker dina tänder själv hemma. Vid blekning av tänder hemma tar behandlingen upp till tre veckor.

Alla har en personlig färg på sina tänder som har sitt ursprung i en mängd olika faktorer. Beroende på din ursprungliga grundfärg är det mer eller mindre enkelt att bleka dina tänderna. Generellt är det så att gula och bruna tänder är lättare att bleka än tänder med blå eller grå nyanser. Blekning av tänder kan utföras antingen hos tandläkare eller av dig själv hemma.

Det kan vara bra att bleka tänderna efter ett besök hos tandläkaren så att du därmed försäkrat dig om att all karies är behandlad och att tandlagningarna är av god kvalitet. Ditt tandkött bör dessutom vara friskt och tandsten samt andra beläggningar på dina tänder bortputsade. Efter avslutad tandblekningsbehandling bör du alltid stärka dina tänder genom att skölja i fluor.

För blekning av tänder hemma rekommenderar vi Sveriges mest sålda tandblekningsprodukt Ease White som uppfyller alla krav du som konsument har rätt att ställa på en högkvalitativ produkt för blekning av dina tänder. Deras tandblekning är välbeprövad och säker med över 100.000 nöjda kunder.

Be Sociable, Share!

Skicka en kommentar