Kategori | tandblekningTandblekning är en vanlig behandling  hos tandläkaren. Ett barn har generellt vitare tänder än vuxna. Detta är helt naturligt eftersom tänderna blir mörkare efterhand som vi blir äldre som en konsekvens av förändringar i tandens mineralstruktur. Tänder kan också bli missfärgade av bakteriella pigment, mat eller tobak. Viss medicinering kan också leda till en försämring av tänderna eller missfärgningar.

Det finns flera olika metoder för blekning av tänder: Tandblekningsstrips, tandblekningspennor, tandblekningsgel, tandblekning med laser och naturlig tandblekning. Vid tandblekning hemma används tandblekningsgel som appliceras på tänderna eller tandblekningsstrips som klistras över framtänderna.

Resultatet av en tandblekning kan vara i flera månader, men varierar naturligtvis beroende på din livsstil. Faktorer som påverkar negativt är exempelvis rökning och konsumtion av kaffe, té och rödvin. Dina tänder kan även vara missfärgade på insidan. Detta kan i så fall behandlas hos en tandläkare.

För blekning av tänder hemma rekommenderar vi Sveriges mest sålda tandblekningsprodukt DentaWorks Tandblekning som uppfyller alla krav du som konsument har rätt att ställa på en högkvalitativ produkt för tandblekning. DentaWorks Tandblekning är en välbeprövad och säker tandblekning som ger mycket bra resultat!

Be Sociable, Share!

Skicka en kommentar