Kategori | tandblekningDå du har gjort en tandblekning hemma och har uppnått det reslutat du önskar så finns det några enkla tips du kan ta till dig för att behålla dina vita tänder. Först och främst så bör du undvika snus och cigaretter efter en tandblekning. Dessa produkter missfärgar dina tänder snabbt och för att behålla reslutatet av din tandblekning hemma länge bör du undvika att nyttja dessa.

Se också över din kaffe- eller tékonsumtion då detta ger dig missfärgade tänder och kan göra att resultatet av din tandblekning inte bibehålls. En del kryddor och andra livsmedel kan också försämra din tandblekning, exempelvis curry, paprikakrydda, rödbetor med mera. Något du skall undvika i det längsta då det gäller blekning av tänder och om man vill ha ett bra resultat av detta är läsk.

Resultatet av blekning av tänder hemma kan också upprätthållas av att du införskaffar en tandblekningspenna som du kan använda för att fräscha upp dina tänder efter din tandblekning. DentaWorks Tandblekningspenna är enkel att använda och är lätt att ha med sig och pensla på tänderna när som helst under dagen. Du kan även använda tandblekningspennan nattetid och låta din tandblekning verka medan du sover. Har du någon tand som är mer utsatt för missfärgning än andra så kan du använda tandblekningspennan på enbart på dessa. DentaWorks Tandblekningspenna är suverän både för en total tandblekning hemma samt för att upprätthålla resultatet av en tandblekning.

DentaWorks tandblekningspenna innehåller 3,5 ml 22% Karbamid Peroxid blekgel och räcker till ca 60 behandlingar blekning av tänder. Vi rekommenderar DentaWorks Tandblekning som uppfyller alla krav du som konsument har rätt att ställa på en högkvalitativ produkt för tandblekning. DentaWorks Tandblekning är en välbeprövad och säker tandblekningsprodukt som ger bra resultat!

Be Sociable, Share!

Skicka en kommentar