Kategori | tandblekningTandblekning hemma är betydligt billigare än en tandblekning hos tandläkare. Frågan är då hur bra resultat en tandblekning hemma ger? Om du bara följer beskrivningen som följer med den tandblekningsprodukt som du köper för hemmabruk så kan du få lika bra resultat av en tandblekning hemma som du får vid blekning av tänder hos tandläkaren.

De tandblekningsprodukter som finns för hemmabruk innehåller samma verksamma ämnen som de tandblekningsprodukter som tandläkare använder. Skillnaden ligger i att tandläkare oftast anväder en starkare blekgel samt artificiellt ljus för att påskynda blekningsprocessen. Detta gör att resultatet syns snabbare än vid en tandblekning hemma. Efter en tandblekning hos tandläkaren får du oftast med dig en tandskena hem för att fortsätta blekningen av dina tänder på egen hand under en tid. Du får alltså göra en hel del av arbetet själv hemma ändå, till en betydligt högre kostnad än vad en tandblekning hemma kostar.

Tandblekning hemma ger alltså samma resultat som en tandblekning hos tandläkaren men det tar något längre tid.  Vid tandblekning hemma är den vanligaste tandblekningsmetoden är att du utför en applicerar en tandblekningsgel 30-60 minuter per dag under 7-14 dagar tills du uppnår det resultat du vill ha. Faktorer som påverkar resultatet av din tandblekning hemma negativt är rökning, snusning, färgämnen i mat och dryck med mera.

För tandblekning hemma rekommenderar jag DentaWorks Tandblekning som uppfyller alla krav du som konsument har rätt att ställa på en högkvalitativ produkt för tandblekning. DentaWorks Tandblekning är en välbeprövad och säker tandblekningsprodukt som ger bra resultat!

Be Sociable, Share!

Skicka en kommentar