Kategori | tandblekningDentaWorks tandblekning för tandblekning hemma är också det en tillverkare med många nöjda kunder och med högkvalitativa produkter. Deras paket för tandblekning hemma innehåller tandblekningsgel av samma styrka i alla paket men storleken på paketen varierar:

  • Dentaworks WhiteNow! med 22% blekningsgel, 2 tandskenor, förvaringsbox för tandskenorna samt en tandnyanskarta. Grundpaketet innehåller 30 behandlingar.
  • Dentaworks WhiteNow! XL med 22% blekningsgel, 3 tandskenor, förvaringsbox för tandskenorna samt en tandnyanskarta. XL-paketet innehåller 60 behandlingar.
  • Dentaworks WhiteNow! med tandblekningspenna, 2 tandskenor, förvaringsbox för tandskenorna samt en tandnyanskarta. Detta paket innehåller 30 behandlingar i skena + 60 behandlingar av tandblekningspennan.
  • Dentaworks Tandblekningspenna 22% med tandnyanskarta för 60 behandlingar.

DentaWorks erbjuder även de sina kunder att köpa både tandblekningsgel och tandskenor var för sig.

DentaWorks tandblekningspenna är för övrigt en superb produkt som ger bra resultat och som är ett betydligt skönare alternativ för tandblekning hemma om man vill bleka tänderna medan man sover. Det är ett bra alternativ att köpa paketet med både tandskenor och tandblekningspenna för att dagtid kunna göra en grundlig tandblekning med skenor och sedan komplettera med tandblekningspenna samt använda den nattetid. DentaWorks tandblekningspenna ger ingen obehaglig bismak,  så du känner inte av blekningsgelen då du skall sova och du slipper ha obekväma tandskenor i munnen på natten. Tandblekningspennan är också ett bra alternativ för dig som reser mycket då den inte tar någon större plats utan ryms i fickan eller i handväskan.

Vi rekommenderar DentaWorks tandblekning när du vill göra en tandblekning själv hemma!

Be Sociable, Share!

Skicka en kommentar