Kategori | tandblekningVill du göra en tandblekning hemma så finns det många olika produkter att välja mellan, det är dessutom billigt att bleka tänderna hemma och du får bra resultat av tandblekning hemma.

Det finns flera olika tillverkare av tandblekningsprodukter för hemmabruk och en av de ledande produktsortimenten inom tandblekning som vi rekommenderar är Ease Whites produkter för tandblekning hemma.

EaseWhite är en välbeprövad och säker produkt med över 100 000 användare och deras utbud för tandblekning hemma är stort. Deras kompletta paket för tandblekning hemma finns i tre olika styrkor:

  • Sensitive – en mildare tandblekningsgel som du med känsliga tänder kan börja med. Reslutatet vid användandet av denna styrka kan ta lite längre tid.
  • Regular – en styrka som passar de flesta och som ger en effektiv tandblekning.
  • Strong – en effektiv tandblekningsgel som passar dig som har gjort en tandblekning tidigare och som inte har så stora problem med ilningar/isningar i tänderna.

Alla tre tandblekningsstyrkorna finns även i så kallade XL-paket där det även medföljer en extra tandskena. Perfekt om både du och din partner eller din kompis vill bleka tänderna. XL-paketen innehåller tandblekningsgel för 60 behandlingar i stället för 30 som de vanliga paketen innehåller.

Hos Ease White kan du även beställa endast blekningsgel om du vill upprepa din tandblekning då startpaketet är slut. Det finns även möjlighet att köpa fler tandskenor vid behov. Om du bestämt dig för att skaffa dig ett vitare leende så finns det ingen anledning att tveka längre. Läs mer om Ease White på deras hemsida och skaffa dig ett bländande leende redan om ett par veckor! Det är du värd.

Be Sociable, Share!

Skicka en kommentar