Kategori | tandblekningInnan man penslar på blekgelen med DentaWorks tandblekningspenna skall man rengöra tänderna. Det bästa är om man då använder en mjuk tandborste och struntar i tandtråd för att inte skada tandköttet. Efter att man har penslat på ett tunt lager med blekningsgel skall man låta den torka i 30-60 sekunder. För att få bästa resultat på min tandblekning penslade jag först framtänderna i överkäken och lät det torka och sedan underkäken. På det sättet gick det bra att undvika kontakt med läpparna. Man ser dock rätt rolig ut när man står där och visar hela tandraden… Orsaken till att läpparna inte skall komma i kontakt med blekningegelen är att den då kan dra med sig gelen vilket kan göra att blekningen inte ger någon effekt.

Då gelen har torkat skall man undvika att äta, dricka eller röka i en halvtimme. Perfekt inför natten! Då kan tänderna blekas medan man sover och så penslar man på ett tunt lager precis innan man går utanför dörren på morgonen.

Det var en lätt och behaglig pensel att arbeta med och det var lätt att undvika att pensla på  tandköttet. Det var dock lite svårt att avgöra om det kom någon blekninggel på tänderna vilket jag avhjälpte med att torka tänderna innan jag applicerade blekningen.

Jag beredde mig på att det skulle smaka illa i munnen efter att gelen hade torkat, men bismaken var minimal. Jag har tidigare provat tandblekning med en tandskena som man skulle ha i munnen i en halvtimme så jag var beredd på det värsta.

DentaWorks tandblekningspenna kom med en lättförståelig, enkel och bra bruksanvisning som alltid är bra att läsa igenom ordentligt innan man börjar bleka tänderna. Du får också med en liten nyanskarta där du kan jämföra dina tänders färg dag för dag. Jag rekommenderar dock att du tar en bild i dagsljus på dina tänder innan du börjar och en ny bild efter några dagar så ser du skillnaden mycket bättre.

För tandblekning hemma rekommenderar jag verkligen DentaWorks Tandblekning som uppfyller alla krav du som konsument har rätt att ställa på en högkvalitativ produkt för tandblekning. DentaWorks Tandblekning är en välbeprövad och säker tandblekningsprodukt som ger bra resultat!

Be Sociable, Share!

Skicka en kommentar