Kategori | tandblekningTandblekning hemma har genom nya innovativa tandblekningsprodukter blivit väldigt populärt. Ett av de populäraste sätten att bleka tänder idag är att använda sig av en så kallad tandblekningspenna. Att beställa en sådan är prisvärt, enkelt och leveransen är snabb så att du kan inleda din tandblekning bara någon dag efter att du har beställt tandblekningspennan.

Produkten jag använde var DentaWorks tandblekningspenna innehållande 3,5 ml 22% Karbamid Peroxid blekgel som enligt uppgift skall räcka till 60 behandlingar. DentaWorks rekommenderar att man skall använda blekningspennan 2 gånger dagligen vilket skulle betyda att den i alla fall skall räcka i 30 dagar. Varje blekningsperiod skall pågå i mellan 7-14 dagar beroende på hur snabbt man får ett resultat som man är nöjd med. Använder du således din tandblekningspenna två gånger per dag i två veckor varje gång så räcker pennan till två omgångars tandblekning.

Tandblekningspennan är lika stor som en penna, dvs liten och behändig att förvara både hemma och i necessären då du reser. Under korken hittar vi en pensel som man fyller med tandblekningsgel genom att skruva på ”botten” av pennan. Man måste skruva ganska många varv innan penseln fylls.

Andra delen av min test av DentaWorks tandblekningspenna publiceras imorgon.

För tandblekning hemma rekommenderar vi en av Sveriges mest sålda tandblekningsprodukter DentaWorks Tandblekning som uppfyller alla krav du som konsument har rätt att ställa på en högkvalitativ produkt för tandblekning. DentaWorks Tandblekning är en välbeprövad och säker tandblekningsprodukt som ger bra resultat!

Be Sociable, Share!

2 Comments For This Post

 1. Gultand Says:

  Suveränt! Jag hittade er sida då jag letade efter information om tandblekningspennan. Nu ser jag fram emot att få läsa om resultatet! 😀

 2. admin Says:

  Tack för din kommentar!
  Jag blev själv förvånad över hur bra resultat jag fick med DentaWorks tandblekningspenna. En tandblekning hemma med tandblekningspenna är ett prisvärt alternativ till tandblekning hos tandläkare.

1 Trackbacks For This Post

 1. Billig tandblekning | Blekning av Tänder Says:

  […] DentaWorks Tandblekning är en mycket användarvänligt och säker produkt för billig tandblekning hemma. DentaWorks säljer även Tandblekningspennan som testades av oss och fick bra betyg. Tandblekningspennan är något dyrare än setet med tandskena och blekningsgele men är mycket enklare att använda. Läs gärna mer om det testet här: DentaWorks Tandblekningspenna. […]

Skicka en kommentar