Kategori | tandblekningTandblekning hemma ger samma resultat som en blekning av dina tänder hos tandläkaren. Du får samma resultat men det tar olika lång tid och det kostar så mycket mer att bleka tänder hos tandläkaren. En tandblekning hemma som du enkelt själv ombesörjer behöver inte kosta mer än 300 kronor medan en blekning av tänder hos tandläkaren brukar kosta runt 1.500 kronor och därutöver. Det finns flera bra produkter för tandblekning hemma att köpa och vanligtvis är dessa produkter relativt billiga om vi jämför med vad det kostar att få samma behandling hos tandläkaren.

Har du rena och friska tänder så finns det inget som hindrar dig från att bleka tänder själv hemma. De produkter som finns för tandblekning hemma innehåller samma verksamma ämnen som de produkter som tandläkaren använder i sin behandling. En stor skillnad är dock att tandläkaren anväder en starkare blekgel och artificiellt ljus för att påskynda behandlingen. Detta gör att resultatet syns snabbare vid en behandling hos tandläkaren än vid en tandblekning hemma.

Dock är det så att det finns flera fördelar med tandblekning hemma. En tandblekning hemma är betydligt billigare än en tandblekning hos tandläkaren. Att bleka tänder hos tandläkaren kostar runt 1.500 kronor, ibland betydligt mer. En tandblekning hemma med Ease White kostar dock endast 295 kronor, dvs mindre än 1/5 av tandläkarens arvode, så är det enkelt att förstå varför det blivit så vanligt med tandblekning hemma. Vitare tänder kan numera fås utan att du behöver lägga ut en smärre förmögenhet.

Skall göra en tandblekning hemma själv rekommenderar vi Ease White en tandblekningsprodukt av mycket hög kvalité! Ease Whites tandblekning är välbeprövad och säker med över 100.000 nöjda kunder!

Be Sociable, Share!

Skicka en kommentar