Kategori | tandblekningKaffe, té, rökning, snus, läsk och rödvin med mera ger missfärgade tänder och många av oss provar de ”whitening-tandkrämer” som finns i matvaruaffären för att få bort missfärgningarna på billigaste sätt. Dessa tandkrämer innehåller dock ingredienser som dels löser upp den missfärgade beläggningen på tänderna såväl som milt slipmedel. Tester som har gjorts visar att detta slipmedel kan göra så att en ond cirkel uppstår eftersom de repor som uppstår på tänderna gör att nya missfärgningar lättare fastnar.

Detta kan man undvika genom att inte använda dessa ”whitening-tandkrämer” tillsammans med eltandborste samt genom att använda sig av en väldigt mjuk vanlig tandborste.

Att använda ”whitening-tandkräm” för att få vitare tänder är långdragen process och dessutom lite riskabelt. Det man från början trodde skulle bli ett billigt sätt att få vita tänder kan i slutändan bli en riktigt dyr historia. Prata gärna med din tandläkare angående tandblekning med tandkräm innan du sätter i gång. Don tandläkare kan med sin kunskap om tänder samt med sin erfarenhet av tandkrämer ge dig tips och råd om hur du kan få vita tänder på ett för dig skonsamt sätt. Vill du läsa mer om vad dessa tandkrämer innehåller och vad de ger för resultat kan du läsa det test som testfakta.se gjort.

För tandblekning hemma rekommenderar vi Sveriges mest sålda tandblekningsprodukt Ease White som uppfyller alla krav du som konsument har rätt att ställa på en högkvalitativ produkt för blekning av dina tänder. Ease Whites tandblekning är välbeprövad och säker med över 100.000 nöjda kunder.

Be Sociable, Share!

Skicka en kommentar