Kategori | tandblekningAtt bleka tänder hemma är ett effektivt sätt att bleka sina tänder även om det tar längre tid och är lite mer besvärligt än hos tandläkaren. När du väljer att bleka tänder hemma så kan du utföra din tandblekning precis när det passar dig. En annan fördel är att kan bibehålla dina vita tänder själv med tandblekningsgel så att resultatet av tandblekningen varar längre. Om du vill underhålla dina vita tänder kan du bleka tänderna med 1-3 tandblekningsappliceringar var 6:e månad.

Vita, glänsande tänder förknippar många med god tandhygien och tvärtom: har du gula tänder tar många för givet att du inte sköter om dina tänder. Deras teori stämmer inte eftersom våra tänder har en grundfärg i botten som inte alltid är kritvit. I dagens läge kan dock de flesta få vitare tänder genom att själv bleka tänder hemma. Det är enkelt att göra en tandblekning hemma, det är billigt och du får ett bra resultat.

När du skall bleka tänder själv hemma rekommenderar vi Ease White en högkvalitativ produkt för att bleka tänder. Ease Whites tandblekning är välbeprövad och säker med över 100.000 nöjda kunder!

Be Sociable, Share!

Skicka en kommentar