Kategori | tandblekningDina tänder är något av det första som andra människor ser då ni träffas för första gången vilket kan vara skäl nog att göra en tandblekning. Många ser tyvärr ner på människor som har gula tänder och tar för givet att det är frågan om dålig munhygien vilket inte alls behöver vara orsaken. Våra tänder blir missfärgade både av naturligt åldrande, genetiska orsaker, kaffe, rökning, snusning med mera.

Många som drabbas av gula tänder lider svårt av detta och kan få dåligt självförtroende och känner sig tvungna att dölja sina tänder. De kan uppfattas som blyga och tystlåtna i fel situationer exempelvis när de söker jobb eller vid sociala tillställningar och ge ett dåligt första intryck helt i onödan.

I dag kan dock de flesta människor göra något åt detta eftersom det finns ett stort utbud av tandblekningsprodukter på marknaden. De flesta tandblekningsprodukter som finns är godkända och kan hjälpa dig att våga blända dina medmänniskor med ett vitt, vackert leende. Det viktiga är dock att du är noga med förbehandlingen innan du bleker tänderna och kostar på dig ett tandläkarbesök. Din tandläkare kan då avgöra om dina tänder är i sådant skick att du kan bleka dem eller behandla ditt tandkött så att det inte stoppar en tandblekning på grund av en infektion eller dylikt. Du får då också en grundlig rengöring av dina tänder för att uppnå bästa resultat vid blekningen.

När detta grundarbete är gjort kan du bestämma dig för om du vill att tandläkaren skall bleka dina tänder eller om du vill göra det hemma. Det finns dock ingen genväg till vitare tänder så var noga med att följa bruksanvisningen och doseringen av blekningsgel. Snart kommer du att ha ett vackert leende med vita tänder som ger ett bra första intryck och du kommer att märka att människor ler tillbaka!

Be Sociable, Share!

Skicka en kommentar