Kategori | tandblekningVi är många som vill ha vitare tänder med tandblekning utan att behöva betala en förmögenhet för en tandblekningsbehandling. En tandblekning hemma ger dig vitare tänder till en betydligt mer rimlig kostnad än vad motsvarande tandblekningsbehandling kostar hos tandläkaren. När du bleker dina tänder själv hemma med en av de produkter som vi rekommenderar så är det i stort samma tandblekningsbehandling som du får hos tandläkaren, med de undantaget att blekningsgelen är svagare. Så länge du ser till att blekningsskenan passar ordentligt och följer instruktionerna så är den tandblekning som du gör själv hemma lika säker som den hos tandläkaren. Resultaten efter en tandblekning hemma varar oftast lika länge som en betydligt dyrare tandblekningsbehandling hos tandläkaren.

Är dina tänder och ditt tandkött i god kondition så är det inget som hindrar dig från att själv bleka dina tänder. Produkterna som finns för tandblekning hemma innehåller samma verksamma ämnen som de produkter som tandläkaren använder vid en professionell tandblekning. En skillnad mellan dessa tandblekningsbehandlingar är att tandläkaren anväder en blekgel med en högre koncentration samt ibland artificiellt ljus för att påskynda behandlingen. En professionell tandblekning hos tandläkaren ger därför snabbare synbart resultat än vad fallet är vid en tandblekning hemma.

Det finns många fördelar med att göra en tandblekning på egen hand hemma. Om du bleker dina tänder själv hemma så blir det betydligt billigare än en motsvarande behandling hos tandläkare. En tandblekningsbehandling hos tandläkaren kostar cirka 1.500 kronor. Det skall jämföras med en tandblekning hemma med Ease White som inte kostar mer än 295 kronor. Ytterligare en fördel med att själv bleka sina tänder är att det är lätt för dig att underhålla din tandblekning efter att du fått vita tänder, genom att applicera tandblekningsgel vid ett par tillfällen med två till tre månaders mellanrum. Det skall räcka för att bibehålla effekten av din tandblekning.

Vi rekommenderar Sveriges mest sålda produkt inom segmentet tandblekning Ease White om du vill bleka dina tänder själv hemma. Ease Whites tandblekning är välbeprövad, effektiv och säker med över 100.000 nöjda kunder!

Be Sociable, Share!

1 Comments For This Post

  1. Ulla Says:

    Bra information om tandblekning. Tack!

Skicka en kommentar